Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έκανε 14 παιδιά και τώρα λέει ότι τα μισεί

Έκανε 14 παιδιά και τώρα λέει ότι τα μισείΈγινε γνωστή ως η μητέρα των έξι παιδιών που έφερε στον κόσμο… οκτάδυμα! Οι τελευταίες δηλώσεις όμως της Nadya Suleman θα έπρεπε να θορυβήσουν τις κοινωνικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, καθώς η 36χρονη μητέρα είπε ότι «μισεί» τα οκτώ παιδιά της, ενώ αποκάλεσε τα έξι μεγαλύτερα «ζώα».
«Μισώ τα μωρά. Τα σιχαίνομαι» είπε στο περιοδικό InTouch. «Τα έξι μεγαλύτερα είναι “ζώα” και όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν όλο και πιο πολύ εκτός ελέγχου, γιατί δεν προλαβαίνω να τα πειθαρχήσω» πρόσθεσε.
Η Suleman είπε ότι το όνειρό της να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια, έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της και δε μπορεί να φροντίσει την πολυμελή οικογένειά της.
«Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσω την κατάσταση είναι να κλειδώνομαι στο μπάνιο και να κλαίω. Μερικές φορές κάθομαι εκεί μέσα για ώρες… ενώ έχει τύχει και να φάω το φαγητό μου στην ησυχία του μπάνιου» είπε και πρόσθεσε «ο,τιδήποτε για να βρω την ηρεμία και την ησυχία μου».

Εξομολογήθηκε ακόμη ότι της πέρασε από το μυαλό μέχρι και… η αυτοκτονία γιατί αισθάνεται ότι δε μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Είπε, βέβαια, ότι εξακολουθεί να αγαπάει τα παιδιά της, αλλά ότι τώρα σκέφτεται ότι δεν έπρεπε να τα είχε φέρει στη ζωή.

pamepreveza.gr