Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Κύπρο.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, βρέθηκε στην Κύπρο για να παρευρεθεί στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για  να ανακοινωθεί ο ...αγώνας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία στις 17 Σεπτεμβρίου με τον Πρωταθλητή Ρωσίας.
Ο πρωταθλητής εξέφρασε τη χαρά του που θα αγωνιστεί στην Κύπρο για πρώτη φορά και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Κύπρου για την υποστήριξή τους. Δήλωσε ότι όταν κυκλοφορεί στην Κύπρο αισθάνεται σαν να βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω της αγάπης του κόσμου.
Ανέφερε επίσης «στόχος μου είναι όταν αγωνίζομαι να βγάζω ασπροπρόσωπους αυτούς που πιστεύουν σε μένα, γιατί δεν αγωνίζομαι απλά ως αθλητής που παίζει έναν αγώνα''.
Όσον αφορά την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε ότι ''η προετοιμασία θα διαρκέσει περίπου ενάμισι μήνα αφού το καλοκαίρι έχω ένα time out για ένα περίπου μήνα για να ξεκουραστώ ψυχοσωματικά, μετά από δέκα μήνες σκληρών αγώνων και προετοιμασίας. Θα ακολουθήσω ένα δυνατό πρόγραμμα για να μπορέσω να αγωνιστώ στις 17 Σεπτεμβρίου, γιατί κάθε αγώνας είναι σημαντικός για μένα.''

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου υπογράφηκε η συμφωνία για τον αγώνα την οποία υπέγραψαν ο Γενικός Εφορος της ΚΟΜ  Πάνος Γεωργίου και η Μάνατζερ του Μιχάλη Ζαμπίδη, κα Τόνια Φουσέκη.

Στη συνέντευξη τύπου παρέστησαν, επίσης, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη, και ο Πρόεδρος της ΚΟΜ Χριστόφορος Λαζαρίδης.
Οι  αγώνες Muay Thai και K1, θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Muay Thai, και θα διεξαχθούν στο στάδιο ''Λευκόθεο'' στη Λευκωσία.