Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πέθανε από έμφραγμα στην… κηδεία της!

Πέθανε από έμφραγμα στην… κηδεία της!Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Kazan της Ρωσίας. Μια 49χρονη γυναίκα πέθανε από... καρδιακή προσβολή όταν ξύπνησε και είδε σοκαρισμένη ότι οι συγγενείς της περίλυποι ετοιμάζονταν να την κηδέψουν!
Η Fagilyu Mukhametzyanov είχε δηλωθεί λανθασμένα νεκρή από τους γιατρούς, όμως τελικά πέθανε στην πραγματικότητα όταν ξυπνώντας είδε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα φέρετρο και ήταν περικυκλωμένη από οικογένεια και συγγενείς οι οποίοι θρηνούσαν τον χαμό της.
Όπως ανέφερε ο σύζυγός της Fagili Mukhametzyanov, του είπαν ότι η γυναίκα του πέθανε από έμφραγμα όταν κατέρρευσε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού τους από ισχυρούς πόνους στο στήθος. Οι θλιβερές διαδικασίες προχώρησαν και η κηδεία της ετοιμάστηκε. Όμως την τελευταία στιγμή, όπως περιγράφει ο άντρας της η γυναίκα ξύπνησε…«Τα μάτια της ανοιγόκλεισαν και την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Μάταια όμως γιατί έζησε για ακόμα 12 μόνο λεπτά, πριν πεθάνει για τα καλά» είπε.
Ο 51χρονος άνδρας αυτή τη στιγμή είναι θυμωμένος και το μόνο που θέλει είναι απαντήσεις. «Δεν ήταν νεκρή όταν έλεγαν ότι είναι, και θα μπορούσαν να την έχουν σώσει». Τώρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του νοσοκομείου διενεργείται έρευνα για να αποδοθούν πιθανές ευθύνες.