Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Ένα 17χρονο μωρό που δεν θα γεράσει ποτέ!

Ένα 17χρονο μωρό που δεν θα γεράσει ποτέ!Αν είχατε θορυβηθεί με την ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, που γεννήθηκε γέρος, τότε σίγουρα θα συγκλονιστείτε με την αληθινή ιστορία της 17χρονης Brooke Greenberg, που δεν μεγαλώνει...
Το κορίτσι - φαινόμενο από την Βαλτιμόρη αν και είναι 17 χρονών, δεν φαίνεται ούτε πέντε! Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος μικρός άνθρωπος που δεν μεγαλώνει σωματικά, ούτε ωριμάζει νοητικά ή συναισθηματικά τα τελευταία 14 χρόνια.
Ενώ τα περισσότερα παιδιά στα 17 τους περιμένουν πώς και πώς την ενηλικίωση τους, η μικρή Brooke μετακινείται με παιδικό καροτσάκι, πίνει γάλα από μπιμπερό, δεν μιλάει και παίζει με κούκλες, ακριβώς δηλαδή όπως συμπεριφέρεται και ένα μωρό.
Η μικρή πάσχει από ένα ιδιαίτερο είδος αυτισμού και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν τα μόνα πράγματα που μεγαλώνουν πάνω της είναι τα μαλλιά και τα νύχια της, ενώ όλα τα υπόλοιπα μένουν ίδια εδώ και 14 χρόνια.
Η Brooke ζει με τους γονείς και τις δύο αδερφές της, που την λατρεύουν και την φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, λογικό είναι η κατάστασή της να αποπνέει ανησυχία στο οικογενειακό της περιβάλλον αφού η μικροσκοπική 17χρονη Brooke αποτελεί μοναδική περίπτωση παγκοσμίως και κανείς δεν γνωρίζει πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση της.