Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Αλλού κοιτούν τα πόδια αλλού το κεφάλι

Αλλού κοιτούν τα πόδια αλλού το κεφάλιΟ Moses Lanham Jr. Είναι γνωστός ως ο «άνδρας με τα ανάποδα πόδια» ή ως «ο ελαστικός άνδρας» καθώς έχει την ιδιαίτερη... ικανότητα να περιστρέφει τα πόδια του.
Αυτήν την εβδομάδα ο 49χρονος λογιστής από το Monroe θα βρεθεί στη Ρώμη για να προσπαθήσει να καταρρίψει δύο ρεκόρ Γκίνες.
Πρώτα θα προσπαθήσει να περιστρέψει τα πόδια του κατά 120 μοίρες και στη συνέχεια να περπατήσει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα απόσταση 20 μέτρων προς την αντίθετη φορά από αυτήν που θα κοιτάει.
Παρόλο που μπορεί να φαίνεται επίπονο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν πονάει καθόλου και ότι δε χρειάζεται να κάνει καν… «ζέσταμα». «Πολλές φορές όταν κάθομαι περιστρέφω τα πόδια μου, γιατί έτσι νιώθω πιο άνετα» προσθέτει.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, ο Lanham γεννήθηκε με επιπλέον ιστούς και χόνδρους στις αρθρώσεις, κάνοντας τα ισχία, τα γόνατα και τους αστραγάλους του, ιδιαίτερα ελαστικά, χωρίς να υπάρχει ανάλογο οικογενειακό ιστορικό, μέχρι που γεννήθηκε ο γιος του, ο οποίος έχει επίσης αυτήν την «ικανότητα».
Η προσπάθεια του θα παρουσιαστεί στις 30 Μαρτίου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Guinness World Records» της Ιταλίας.