Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κι αν η Νταϊάνα ήταν ζωντανή...

Κι αν η Νταϊάνα ήταν ζωντανή....Έντονα σχόλια έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του περιοδικού που απεικονίζει την Νταϊάνα να περπατάει... δίπλα στην νύφη της Κέιτ Μίντλετον.
Το περιοδικό θα εκδοθεί την 1η Ιουλίου μέρα που θα γιόρταζε 50α γενέθλια της η Νταϊάνα. Το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο δείχνει πως θα ήταν σήμερα η πριγκίπισσα αν δεν είχε χάσει τη ζωή της στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.
Μέχρι σήμερα αρκετά διεθνή ΜΜΕ δημοσίευαν απόψεις για το αν η Νταϊάνα θα ενέκρινε τον γάμο του γιου της, Γουίλιαμ με την Κέιτ. Ωστόσο, το Newsweek πήγε ένα βήμα παραπέρα με το κείμενο της βιογράφου της Νταϊάνα, Κέιτ Μπράουν.
Στο άρθρο με τίτλο «η Νταϊάνα στα 50 της χρόνια. Αν ήταν εδώ σήμερα» η Κέιτ Μπράον υποθέτει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα θα ήταν φίλη στο Facebook με την Δούκισσα της Κορνουάλης ή αλλιώς...την Καμίλα! Επίσης, θα είχε περισσότερους από 10 εκατομμύρια «ακόλουθους» στο Twitter.

Όσο για την Κέιτ Μίντλετον; Η βιογράφος υποστηρίζει ότι αρχικά η Νταϊάν θα την έβλεπε ως απειλή αλλά στη συνέχεια θα έβρισκαν οι δύο τους τις απαιτούμενες ισορροπίες.
Απειλή θα αισθανόταν και από τις «αντιπάλους» της, όπως την πριγκίπισσα Ράνια της Ιορδανίας. Όσο για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπούνι το περιοδικό φαντασιώνεται ότι μετά από έναν αρχικό ανταγωνισμό μεταξύ τους τελικά η πριγκίπισσα θα έκανε πίσω και θα γινόταν φίλη της σε κάποιο δείπνο των G20.


pamepreveza.gr