Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Παράνομο στοίχημα ακόμα και για την σέντρα στο Europa League

Παράνομο στοίχημα ακόμα και για την σέντρα στο Europa LeagueΑκόμα και το ποια ομάδα θα έκανε πρώτη την σέντρα σε αγώνα του φετινού Europa League υπήρξε προϊόν ...συνεννόησης και στοιχηματισμού από το κύκλωμα που γέμισε δυσοσμία το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι πρώτες καταγγελίες για τα 41 στημένα παιχνίδια που είχαν μπει στο «μικροσκόπιο» της UEFA από τον προηγούμενο Οκτώβριο, ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου, Κυριάκου Θωμαϊδη.
O άκρατος στοιχηματισμός με σκοπό το κέρδος έκανε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή να τηλεφωνεί σε μπούκμεικερ, πριν από τον αγώνα Άρη - Μάντσεστερ Σιτι στο φετινό Europa League για να στοιχηματίσει ακόμα και για την ομάδα που θα έκανε την εναρκτήρια σέντρα!
Εντός των «τειχών», στο παιχνίδι Ηλιούπολης - Λεβαδειακού για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ, όπως αναφέρεται στην δικογραφία, ένας αμυντικός της Ηλιούπολης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ο εν λόγω παίκτης προκάλεσε το πέναλτι που επέτρεψε στον Λεβαδειακό να μειώσει το σκορ σε 2 - 1 και στην συνέχεια σημείωσε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 2 - 2!
Σε άλλο αγώνα της Ηλιούπολης, με τον Εθνικό Αστέρα, στις 14 Μαρτίου του 2010, ο διαιτητής δεν... είδε την σημαία του επόπτη για οφσάιντ στο γκολ που σημείωσε η φιλοξενούμενη ομάδα. Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής δεν καταλόγισε εμφανές πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και παρέμεινε το 0-1 υπέρ της Ηλιούπολης.
Στις 10 Απριλίου 2010 και στο παιχνίδι Ηλιούπολης - Καλαμάτας, παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας έχασε ένα σίγουρο γκολ, όπως αναφέρεται στην δικογραφία.
Αυτά είναι μόνο λίγα από τα περιστατικά δυσωδίας, καθώς το κουβάρι μόλις άρχισε να ξετυλίγεται...

star.gr